Newsletter

Καταχωρίστε το email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!

Αρωματοθεραπεία

Τα αιθέρια έλαια αποτελούνται από φυσικά αρωματικά χημικά συστατικά σε μικρές ποσότητες, με ευεργετική δράση και πολλές εφαρμογές στους τομείς της υγείας, της υγιεινής και της ομορφιάς.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Μάθετε τεχνικές που ανακουφίζουν, καταργούν την ένταση & την κούραση ανανεώνουν, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και επαναφέρουν την ζωτικότητα που χρειαζόμαστε.

 

Τι μπορεί να μας προσφέρει ένα μασάζ:

 • Απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης. (ακούγεται “ρομαντικό” αλλά είναι καταπληκτικό)!

 • Ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού¨συστήματος

 • Καλύτερη κυκλοφορία του αίματος

 • Αποτοξίνωση του οργανισμού

 • Χαλάρωση των μυών

 • Αύξηση της ευελιξίας

 • Καλύτερη κινητικότητα

 • Έλεγχο του stress & του άγχους

 • Αύξηση της εσωτερικής μας ενέργειας

 • Καλυτέρευση της διάθεσής & του ύπνου μας

 • Βοηθάει τη διανοητική & φυσική μας απόδοση
   

Μάλαξη κυτταρίτιδας και αδυνατίσματος

Το μασάζ για την κυτταρίτιδα και το αδυνάτισμα είναι το κλασικό μασάζ της αισθητικής.

Εμπεριέχει όλες τις βασικές αρχές της μάλαξης και εξειδικεύεται σε τεχνικές που σκοπό έχουν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα και την λείανση του δέρματος «φλούδας πορτοκαλιού.»

 

Μάλαξη με ζεστές πέτρες (Hot Stones Massage)

Εξειδικευμένη τεχνική που άνθισε στην Αμερική και εφαρμόζετε στα μεγαλύτερα SPA του κόσμου. Η εκπαίδευση δεν περιορίζεται μόνο στη χρήση των «hot stones», αλλά και σε ολοκληρωμένες θεραπείες.

 

Οι πέτρες σαν προέκταση του χεριού και αγωγός αρωμάτων και ευεξίας. Συνδυαστική μάλαξη με αιθέρια έλαια.

Zεστές και κρύες πέτρες που μεταφέρουν με την επαφή και την μουσικότητά τους κύματα αρμονίας και χαλάρωσης.

 

Η Τεχνική Μάλαξης ΥΟΝ ΚΑ, η πολύ πρακτική εξάσκηση και η κατάρτιση των διδασκόντων, είναι η εγγύηση για τη μοναδικότητα αυτού του σεμιναρίου.

 

Μάλαξη των σε βάθος ιστών (Deep Tissue Massage)

Σύγχρονη αμερικανο-ευρωπαική ειδικότητα που προσεγγίζει τους σε βάθος ιστούς του μυϊκού συστήματος. Η απεικόνιση του μυοσκελετικού συστήματος στους ανατομικούς χάρτες, μας αποκαλύπτει συνήθως μόνο τους επιφανειακούς μύες του ανθρώπινου σώματος (μυοχαλαρωτικό μασάζ).

 

Το Deep Tissue Massage είναι μία εξελιγμένη ειδικότητα στην οποία μελετάμε και κατανοούμε τη δομή και την πορεία των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών που βρίσκονται βαθιά και αποτελούν τη δεύτερη ή και τρίτη στοιβάδα του μυϊκού συστήματος.

 

Στο σεμινάριο, διδάσκονται, επίσης, δυναμικές τεχνικές και χειρισμοί που ενεργοποιούν ειδικούς νευρικούς υποδοχείς του περιφερικού νευρικού συστήματος, προσφέροντας στον δέκτη άμεση νευροαντανακλαστική διάλυση των εντάσεων του σώματος και του εγκεφάλου.

 

Σουηδική μάλαξη

Η πλέον γνωστή και πολυζητημένη μάλαξη στη Δύση, που τέσσερις από τις βασικές κινήσεις της εφαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα είδη μασάζ.
Εξελίχθηκε από τον Σουηδό ιατρό Dr Henrik Ling, τον 19ο αιώνα. Ολοκληρωμένη τεχνική μάλαξης που διδάσκεται στην αυθεντική μορφή της.

 

 

Ταϊλανδέζικο Μασάζ   (Thai Massage)

Οι Ταϊλανδοί πιστεύουν ότι η καλή υγεία και η ελευθερία από τους πόνους είναι αποτέλεσμα της ανεμπόδιστης κυκλοφορίας της ζωτικής ενέργειας δια μέσου των ιστών του σώματος.

Τα κύρια κανάλια της διανομής αυτής της ενέργειας αποκαλούνται Σεν και ταυτίζονται με τους κινέζικους Qi μεσημβρινούς.

Η πίεση είναι ο μηχανικός τρόπος για να διεγερθεί η ροή της ενέργειας και για να απελευθερωθεί το μπλοκάρισμα/στασιμότητα, που έχει αποτέλεσμα τον πόνο. Όταν ο μασέρ σιγουρευτεί ότι όλοι οι μύες έχουν πιεστεί αρκετά, τότε αρχίζει το τέντωμα. Αυτό είναι βαθύ στην αρχή, αλλά σταδιακά προχωράει σε ένα γλαφυρό, μεγάλης έκτασης τέντωμα, αυτό για το οποίο είναι γνωστό το ταϊλανδέζικo μασάζ. Η «τεχνική» αφορά κάθε μυ και κάθε άρθρωση.